YVI in het MFC

Geplaatst 6 mrt. 2016 10:49 door Het dorp Tiendeveen   [ 9 mrt. 2016 22:00 bijgewerkt ]


Yvi is een 22-jarige singer-songwriter opgegroeid in Sneek en doordeweeks werkende aan zijn muzikale carrière in Rotterdam. Hij schrijft eigenzinnige, melodische, melancholische liedjes. Het liefst zingt en brengt hij deze liedjes ten gehore. YVI laat zich inspireren door artiesten als Jeff Buckley, Damien Rice en Steven Wilson. Af en toe zal tijdens zijn performance in de verte een moment van herkenning bij de luisteraar opdoemen, als hij een cover speelt. Maar wel op zijn eigen manier. Ga zitten, neem een drankje en heb het over het leven. Maar vergeet vooral niet te luisteren, want dat is waar YVI ‘s luisterliedjes om vragen.

YVI musiceert. Maatschappijkritisch, filosofisch, reflecterend en uiteraard voorzien van liefdesverdriet zijn de teksten, geschreven door de zanger en liedjesschrijver Diederick Brandsma alias YVI.
YVI mag zich sinds eind 2015 beste singer-songwriter van Noord-Nederland noemen! Zo stond hij kort geleden nog in het voorprogramma van niemand minder dan Douwe Bob. 2016 staat voor YVI het teken van het schrijven van nieuwe muziek, zijn ‘Huiskamerconcert-tour’ en zijn “Drenthe-tour voor Zambia.”

Drenthe-tour voor Zambia.


Wil jij een intiem concert in je eigen huiskamer of andere knusse locatie? Dat kan! Want in maart en april doet YVI de Drenthe-tour voor Zambia. De opbrengst van deze concerten zijn, na aftrek van (reis)kosten, bestemd voor een bouwproject in Zambia. Een groep vrijwilligers van World Servants Hoogeveen gaat in oktober 2016 samen met de plaatselijke bevolking 2 lerarenwoningen bouwen in Kachele, Zambia. Nodig familie en vrienden uit of doe iemand een avond/middag live luistermuziek cadeau!

Wat kun je verwachten?

Op 24 april om 15.00 uur

komt YVI naar het MFC en geeft daar een luisterconcert in Babbelkroegie

* Ruim een uur YVI repertoire en bijpassende covers

* In de pauze en na afloop worden er plaatjes gedraaid door Revolution Records

* YVI zorgt voor een gezellig decor.

Entree slechts €5,-

Voor meer info: worldservantshoogeveen@gmail.com t.a.v. Bé IJmker of Natasja Schepenaar
Comments