Kerstmarkt 12 december

Geplaatst 26 nov. 2015 07:17 door Het dorp Tiendeveen   [ 4 mrt. 2017 11:09 bijgewerkt ]
De kerstmarkt wordt gehouden op 12 december van 16.00 t/m 19.00 uur in het MFC De Eiken en wordt georganiseerd door de diverse verenigingen in ons dorp.  

Dit jaar tevens weer de Floralia, u kunt uw zelfgemaakte kerststukjes weer inleveren en het publiek zal meestemmen op het mooiste stukje en die krijgt een prijs.

Ook voor particulieren en ondernemers is het mogelijk om deel te nemen aan de kerstmarkt. Bent u geïnteresseerd hierin, stuur dan een mailtje naar  info@mfctiendeveen.nl  t.a.v. Peter Wassen. graag opgeven uiterlijk 10 december.

Dit jaar willen wij de sfeer van de wintertijd in Tiendeveen laten zien op de kerstmarkt en zijn dus op zoek naar foto's van Tiendeveen in de wintertijd. 

Heeft u mooie foto's van Tiendeveen in de wintertijd, dan kunt u deze digitaal sturen naar info@mfctiendeveen.nl  o.v.v  wintertijd.  Heeft u geen digitale foto's, dan kunt u de foto (voorzien van naam)  in de brievenbus van het MFC doen.  Foto's moeten voor 7 december binnen zijn.

De foto's krijgt u na afloop van de kerstmarkt terug.  De mooiste foto krijgt een eervolle vermelding en ....... dat blijft nog een geheim.


Comments