Getuigen gezocht

Geplaatst 27 okt. 2015 22:43 door Het dorp Tiendeveen   [ 4 mrt. 2017 11:19 bijgewerkt ]


Beste dorpsbewoners,
We hebben al eerder melding gemaakt van vernielingen rondom het MFC, dit was in het weekend van van 11 en 12 april, toen is er geprobeerd brand te stichten op de tribune.

Afgelopen week hebben wij geconstateerd dat men geprobeerd heeft om de al beschadigde/verbrande stoeltjes nog wat verder de vernieling in te helpen. Een groot aantal vrijwilligers is dagelijks/wekelijks bezig om het verenigingsleven draaiende te houden, hebben daar ook plezier in. Door dit soort gedragingen vraag je je dan ook af of dit wel gewaardeerd wordt. Sommige mensen vinden het blijkbaar leuk om dingen die niet van zichzelf zijn te vernielen. Buiten het feit dat op deze manier de vrijwilligers zich afvragen, waar doen wij het allemaal voor, zijn er ook kosten mee gemoeid, die we nu nergens op kunnen verhalen. Door de inzet van de vrijwilligers is het MFC/ VV Tiendeveen in staat om de kosten voor iedereen zo laag mogelijk te houden. Als we echter dit soort vernielingen e.d. weer moeten herstellen, zijn we genoodzaakt om te kijken waar we deze kosten gaan terugverdienen.

Wij vragen dan ook nu, heeft iemand van jullie iets gezien of gehoord over wie hier bij betrokken is, meld dit dan bij het bestuur, dit mag ook anoniem. Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie en tevens de aanvraag voor meer politiecontrole.

Jammer dat we dus nog steeds in Tiendeveen dit soort maatregelen moeten gaan treffen.

vriendelijke groeten,

Bestuur MFC Tiendeveen
Comments