Fysiotherapie Hollandscheveld gaat zich vestigen in Noordscheschut!

Geplaatst 24 feb. 2016 00:58 door Het dorp Tiendeveen   [ 4 mrt. 2017 11:03 bijgewerkt ]

Fysiotherapie Hollandscheveld heeft een praktijkruimte gevonden in het vernieuwde pand op het sportpark van Voetbalvereniging Noordscheschut.

De fysiotherapeuten zijn enorm blij met deze nieuwe praktijk locatie en de geboden kans door de voetbalvereniging en zien nu kans om ook de mensen uit Noordscheschut en nabije omgeving dicht bij huis te kunnen behandelen.

Tevens zien zij mogelijkheden om vanuit deze locatie de al bestaande samenwerking met de huisartsen van Noordscheschut te versterken.


Sportpark de Meulewieke aan de Coevorderstraatweg 40 wordt een prachtige samensmelting van fysiotherapeutische zorg, sport en gezond bewegen.

Het wekelijkse sportspreekuur zoals reeds succesvol aangeboden in Hollandscheveld, zal ook in Noordscheschut bezocht kunnen worden voor advies en begeleiding van sportblessures.

Vanuit deze nieuwe locatie bieden wij ook fysiotherapie aan huis aan, na verwijzing van uw huisarts of specialist.


C:\Users\Lennard Van Veen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG_0665_2.jpg

Even voorstellen: staand: Bert, Lotte, Bendiks, Ghita en Lennard. Zittend: Linda, Yolanda en Frans.

De voor vele Noordscheschutters al vertrouwde fysiotherapeuten uit Hollandscheveld, gaan per 7 maart 2016, op het sportcomplex van start.


Wij bieden verschillende specialisaties aan onder andere Manuele Therapie, Sportfysiotherapie, Oedeemtherapie, Echografie, Dry Needling, Psychosomatiek, Bekkenbodemtherapie en Ouderenzorg en zijn trots hier te kunnen melden dat wij in december 2015 de Plus/Top status hebben bereikt wat staat voor een excellent keurmerk van de verzekeraars.


Een ieder blijft natuurlijk ook van harte welkom in onze fysiotherapie vestiging in Hollandscheveld.

Voor nadere informatie: www.fysiotherapiehollandscheveld.nl

Telefoonnummer 0528-342080 of via mail@fysiotherapienoordscheschut.nl


Comments