De top 50 aller tijden

Geplaatst 10 nov. 2013 15:00 door Het dorp Tiendeveen   [ 10 jan. 2014 11:32 bijgewerkt ]
Oude tijden herleven, gezelligheid ten top, kom genieten want....

De top 50 aller tijden   


is terug. Op verzoek van velen zal deze altijd schitterende avond terugkeren.


Het enige verschil is dat deze niet gehouden zal worden op 1e kerstdag, maar op 21 december in MFC De Eiken. De zaal is open vanaf 20.30 uur en vanaf 21.00 uur zullen de golden oldies die jullie gekozen hebben ten gehore gebracht worden. Deze avond zullen 4 diskjockeys proberen de sfeer naar ongekende hoogtes te doen stijgen. Ronald, Klaas, Johan en Peter zullen de plaatjes aan elkaar praten en de spanning opvoeren richting de absolute nummer één van die avond.

Om een lijst te kunnen maken moeten er natuurlijk wel lijstjes ingevuld worden met daarop jullie favoriete platen aller tijden. De regels zijn als vanouds;

  • 10 platen invullen waarop maximaal tweemaal dezelfde groep mag staan. Zet je favoriet wel bovenaan i.v.m. puntentoekenning!
  • Van deze 10 platen moeten er minimaal 8 stuks ouder zijn dan een jaar. (dus 2012 en ouder)
  • De toegang deze avond is voor 13 jaar en ouder, en de entree is gratis.
  • Het invullen van een lijstje is goed, maar dat je deze avond komt is nog veel leuker.
  • Inleveren van de lijstjes kan uiterlijk tot 14 december
  • Dit kan bij; bovengenoemde diskjockeys, afgesloten doos in het MFC, of mailen naar mfctiendeveen@ziggo.nl (onderwerp top 50)
  • Vergeet niet je naam op het lijstje te zetten, zonder naam is je briefje niet geldig! (dit i.v.m. dat iemand geen 20 briefjes kan inleveren)

Wij zullen zorgen voor een leuk aangeklede zaal en jullie kunnen helpen door te verschijnen op deze altijd gezellige avond!

Je kunt de invullijst hieronder als bijlage downloaden.